CEM Productions Unlimited

   
Video, website, tekstwerk of layout
 

Theaterkoor Animato: "La Pèrichole"

Theaterkoor Animato bracht op 12 en 13 februari komische opera ‘La Pèrichole’ van Jacques Offenbach in stadsschouwburg De Harmonie te Leeuwarden.

video still La Perichole

La Pèrichole is de geschiedenis van een Peruaanse straatzangeres die het tot maîtresse van de Spaanse onderkoning brengt, echter alleen om aan de armoede te ontkomen. Zij behoudt haar eer en trekt (rijker dan voorheen) verder met haar jaloerse, maar trouwe minnaar Piquillo.

Een goed verhaal en prachtige muziek met veel Spaanse ritmes zoals bolero en sequidilla, begeleid door het Nieuw Philharmonisch Orkest.
 

Videoregistratie

CEM Productions Unlimited heeft de videoregistratie verzorgd. De video wordt uitgebracht op een dubbel-DVD, af te spelen op de meeste stand-alone DVD-players en met behulp van de daarvoor bestemde software op de computer.

cover La Pèrichole

Nabestellingen

Deelnemers aan de theaterproductie hebben de video vooraf besteld via theaterkoor Animato.

Er is nog een enkel exemplaar na te bestellen. U dient hiertoe het bedrag van 15 euro + 2,20 euro verpakkings- en verzendkosten, over te maken op giro 1286959 t.n.v. M.M. Janse te Heemstede onder vermelding van straat, huisnummer, postcode en plaats. Volledigheidshalve kunt u de gegevens tevens per mail toezenden aan: info@cemproductions.nl.


Like us on Facebook acebook

Advertentie