CEM Productions Unlimited

Webteksten, folders, (nieuws)brieven, programma's en (onderzoeks)voorstellen, redactiewerk, ghostwriting...

 
Video, website, tekstwerk of layout

wintersport

Tekstwerk

Het produceren van heldere teksten vergt een behoorlijke inspanning waarbij u de doelgroep goed voor ogen moet houden. Ook maakt het verschil welk medium u gebruikt; een digitale nieuwsbrief leest anders dan een degelijk vorm gegeven jaarverslag.

Soms helpt een frisse blik om het gewenste eindresultaat te bereiken. CEM Productions Unlimited is u uiteraard graag behulpzaam.

Tekstvoorstellen

Tekstvoorstellen voor uw website, uw nieuwsbrief, flyers en folders. Een kwestie van goed formuleren. De boodschap moet helder zijn en afgestemd op uw doelgroep. En omdat lezen enorm veranderd is onder invloed van de opkomst van de 'nieuwe media', vragen uw teksten een moderne structuur.

Redactie

U heeft al een tekst ?  CEM Productions Unlimited kijkt er graag naar en adviseert over vormgeving, inhoud en structuur. Ook voor tekstcorrecties en redactiewerk ben u bij CEM Productions Unlimited aan het goede adres.

Rapportages

Wilt u een rapportage van uw evenement, een ervaringsverslag of reacties van deelnemers ?  CEM Productions Unlimited doet mee, leeft mee en brengt verslag uit. Van column tot klein boekwerk.

Ghostwriting

Uw verhaal zit in uw hoofd in de vorm van herinneringen, ideeën, beelden, anecdotes. U zou het wel op papier willen zetten, maar weet niet waar te beginnen... CEM Productions Unlimited interviewt u en brengt structuur aan in uw verhaal, herformuleert de verschillende onderdelen en plaatst ze in rij en gelid. Uw verhaal op papier met uw naam eronder.

  


Like us on Facebook acebook

Advertentie