Wendy's Dance Company

Wendy’s Angels, in 2015 uitgegroeid tot Wendy's Dance Company, is de leukste dansschool van Nieuw-Vennep, met een eigen studio aan de Haverstraat 4, met ouderpeuterdans vanaf 2 jaar tot en met heuse volwassen groepen, ADV, jazz, modern, hiphop, streetdance, popshow, breakdance, klassiek, stijldansen en conditielessen.


Wendy, The Dance Company

Leerlingenvoorstelling

28 juni 2015: Pinokkio

Pinokkio

Opnieuw filmden, monteerden en produceerden we de leerlingenvoorstelling van Wendy's Dance Company op DVD !  De opnames zijn gemaakt met drie kwaliteitscamera's van Sony en de beelden zijn gemonteerd met de nieuwste software van Pinnacle Studio. In de eindmontage zijn de videobeelden gesynchroniseerd met de originele audiobestanden waarop tijdens de uitvoering gedanst is, zodat het zaalgeluid verrijkt is met heldere klanken en een fijne bas. Het eindresultaat is een kwaliteitsproduct dat met liefde tot stand is gebracht!

Bestel de DVD door het bedrag van 19,95 euro te storten op NL84 INGB 0001 2869 59 t.n.v. M.M. Janse te Heemstede, o.v.v. "Pinokkio" + naam v/d leerling & show 1 of 2.

De DVD is vanaf maandag 21 september af te halen bij de dansschool.

Voor vragen kunt u mailen met info@cemproductions.nl.
 

Shownieuws

Shownieuws Wendy's Angels

Het afgelopen jaar namen we Shownieuws op. CEM Productions Unlimited legde de show vast met drie camera's en monteerde de mooiste opnames van alle dansen tot één videoverslag, zowel van show 1 als van show 2.

De klas van 2013

Ook in 2013 maakten we weer een videoregistratie voor Wendy's Angels | The Dance Company van de leerlingenvoorstellingen in theater De Meerse te Hoofddorp op 15 en 16 juni. De voorstelling "De klas van 2013" is geproduceerd op een driedubbel-DVD.

Wendy's Angels | De klas van 2013
 

Back to the future

Wendy's Angels - Back to the future

Op 7 juli 2012 vond in De Meerse te Hoofddorp de leerlingenvoorstelling van Wendy's Angels plaats waarmee het dansseizoen 2011 - 2012 werd afgesloten.

En natuurlijk heeft CEM Productions Unlimited weer video-opnames gemaakt. Deze opnames staan nu op een dubbel-DVD: de unieke dansen uit alledrie de shows verzameld. De productie vond plaats met behulp van 3 kwaliteitscamera's van Sony en de beelden zijn gemonteerd met software van Avid Studio. Het eindresultaat is een kwalitatief hoogstaand product dat met liefde is gemaakt !
 

Angels & demons

Op 9 juli 2011 vond de eindvoorstelling van seizoen 2010 - 2011 plaats.CEM Productions Unlimited legde de show vast met drie camera's en monteerde de beste dansen en mooiste opnames tot één videoverslag.

Angels & Demons - Wendy's Angels | The Dance Company
 

Legends never die

In 2010 vond op 30 mei de spetterende finale van het seizoen plaats: Legends never die. In deze voorstelling werden de legendes van toen en nu tot leven gebracht. CEM Productions Unlimited heeft deze show vastgelegd op video, gemonteerd en geproduceerd op dubbel-DVD.

DVD Legends never die