Harmonie St. Michaël is een Heemsteedse muziekvereniging die in 2009 haar 100-jarig bestaan vierde. Zij bestond op dat moment momenteel uit ruim 50 actieve leden onder leiding van dirigent Gerhart Drijvers.


logo St Michaël

Najaarsconcert 2008

In 2008 heeft de harmonie met het najaarsconcert  op 2 november in de theaterzaal van het Hageveld College, geanticipeerd op haar huidige jubileum door een dubbelconcert te geven met de 100-jarige harmonie Arti uit Alphen aan den Rijn.

CEM Productions Unlimited heeft het hele concert op video vastgelegd en geproduceerd op DVD's. Deze DVD is afspeelbaar met software voor het afspelen van DVD’s op de computer en op de meeste stand-alone DVD-players.

cover DVD Legato!

Orkestleden, vrienden en donateurs kunnen de video hier bestellen...
 

Najaarsconcert 2006

In 2006 is de harmonie voor het sponsorenconcert  op 19 november in de theaterzaal van het Hageveld College, de samenwerking aangegaan met hoboïste Anja van der Maten.

CEM Productions Unlimited heeft het hele concert op video vastgelegd en voor de orkestleden geproduceerd op 2 DVD's. Deze dubbel-DVD heeft een hoge kwaliteit van 8500 Kb/seconde en is afspeelbaar met de Windows Media Player, met software voor het afspelen van DVD’s op een PC en op de meeste stand-alone DVD-players. Het audio-format is MPA.

Cover van de dubbel-DVD van het najaarsconcert van harmonie orkest St. Michaël